Om os

Aktiv EL er en moderne virksomhed i konstant udvikling, med hovedsæde i Nakskov – og afdeling i Nykøbing Falster.

Aktiv EL har dagligt 60 servicevogne kørende på Lolland/Falster og Sjælland.

Aktiv EL lægger vægt på en række nøgleord, som sætter kunden i centrum:

  • Leveringssikkerhed
  • Optimal kvalitet
  • Fleksibilitet
  • Højt fagligt niveau
  • Konkurrencedygtighed
  • Højt serviceniveau
  • Medarbejder backup
Derved skaber vi sikkerhed for, at kunden får den optimale løsning, hver gang.
 
 

Aktiv EL A/S er en innovativ virksomhed, der oprindeligt blev etableret som en 
el-installationsvirksomhed, men som har udviklet sig til at være en virksomhed der dækker alle tekniske installationer.
 
Vores medarbejdere servicerer dagligt industri, private, virksomheder og offentlige institutioner på hele Lolland-Falster og Sjælland. Gennem tiden er der kommet flere afdelinger til, så Aktiv EL i dag dækker alle tekniske installationer hos vores kunder.
El: Udfører og servicerer alle traditionelle el-installationer og IHC, KNX, CTS, IBI, ABA samt netværksinstallationer.
Automatik: Har du en styrings- eller overvågningsopgave, du skal have løst, kan vore medarbejdere hjælpe dig. Her projekteres og bygges styretavler til mange individuelle formål.
Vi kan arbejde med alle de kendte mærker inden for PLC, Frekvensomformere og soft-startere, lige fra de små til de store komplette løsninger.
VVS/Smed: Udfører og servicerer alle traditionelle VVS-installationer, luft/vand, jord/vandvarmepumper, fjernvarmeinstallationer og olie/pillefyr.
IT: Vi hjælper med at løse alle former for IT-problemer. Det kan være, virusnedbrud, netværksproblemer, programopdateringer, backup problemer eller en Exchange server der fejler, så står vi klar med vores IT rådgivning.
Vi rådgiver også, når du skal købe nyt IT-udstyr. Vi hjælper med at finde den rigtige server, samt licenser og at installere dette korrekt.  Rådgivning om generel IT-drift og IT-sikkerhed – kan vi naturligvis også tilbyde.
Varmepumper: Har du behov for en varmepumpe, så sælger og installerer Aktiv EL luft/luft, luft/vand, jord/vand varmepumper til et hvert behov. Aktiv EL udfører i hvert enkelt tilfælde en energiberegning på dit behov, så du er sikker på, at du får den optimale løsning og dermed den største energibesparelse ud af din varmepumpe.
Køl/Frys: Udfører og servicerer alle former for køl/frys- og klimaanlæg.
Alarm/Overvågning: Skal du have sikret din bolig eller virksomhed, kan vi tilbyde dig alle former for alarm, video og adgangskontrol. Vi rådgiver dig, så du får den optimale løsning. Aktiv – EL vil være din bedste servicepartner på alle tekniske installationer.
Derfor deltager alle medarbejdere løbende i efteruddannelse og kurser relateret til deres individuelle arbejdsområde. Dette sikrer, at du altid får den optimale løsning på din opgave.