EL

Professionel el installatør på Lolland og Falster

Vi udfører hos Aktiv EL alle former for el installationer. Det kan være alt fra renovering af ulovlige el installationer til opsætning af nye stikkontakter. Vores El installatører har mange års erfaring med udførelse af el-arbejde for både private, erhverv, industri, landbrug og offentlige institutioner.

Vi udfører primært el installationer på følgende områder:

  • Nybygninger
  • Renoveringer/ombygninger
  • Landbrugets tekniske installationer
  • Udvidelse af eksisterende installationer
  • Service og vedligeholdelse

Udførelse af alle tekniske installationer

Med et stort team af el installatører, kan vi hos Aktiv EL udfører alle typer tekniske installationer. Har du derfor større el installationer, som kræver nye tilkoblinger eller renovation så har vi mandskabet til, at udfører det.

Har du akut brug for hjælp, så har vi kapaciteten til at rykke hurtigt ud. Vi har dagligt 50 servicebiler kørende på Sjælland, Lolland og Falster, som er klar til at hjælpe dig. Vores el installatører er alle udlært i at levere et godt stykke arbejde og give en service, så du føler dig tryg til at spørge og få opsat nye el installationer af os.

Kontakt vores el installatører – så kommer vi gerne ud til et uforpligtende møde og giver forslag til løsninger på netop din opgave. Vi har blandt andet udført el installationer i områderne omkring Nakskov og Nykøbing Falster.