VVS / Smed

Få leveret professionelle VVS installationer

Har din varmepumpe udtjent sin levetid? Eller har du problemer med nogle af dine VVS installationer? Så udfører vi hos Aktiv VVS traditionelle installationer og service af blandt andet:

  • Luft til vand varmepumper
  • Luft til luft varmepumper
  • Jord til vand varmepumper
  • Fjernvarmeinstallationer
  • Oliefyr
  • Pillefyr

Vi opsætter nye varmepumper og olie/pillefyr for private og erhverv. Vi har mange års faring med opsætning af varmepumper fra Mitsubishi og Panasonic, som begge leverer til en overkommelig pris, som de fleste kan være med på. Har du ønsker, om et andet anlæg kan vores VVS’er sagtens fremskaffe det.

Individuel VVS rådgivning

Vores VVS’ere udfører i hvert enkelt tilfælde en energiberegning på dit behov, så du er sikker på, at du får den optimale løsning og dermed den største energibesparelse ud af din nye varmepumpe. Vi sørger altid for, at give dig den rådgivning og hjælp omkring vores VVS løsninger som du ønsker, så du bliver tryg ved dit nye anlæg.

Kontakt os for VVS service og reparationer

Har du allerede en ny varmepumpe, udfører vi også service og reparationer. Vi er alle specialuddannede VVS’ere, hvilket betyder, at vi kan betjene og reparerer alle varmepumper. Ønsker du at vide mere, kommer vi gerne ud til et uforpligtende møde.

Bor du på Lolland eller Falster? Så tøv ikke med at kontakte os, vi har et stort team af VVS’ere, der er klar til at rykke ud til dig også ved akutte situationer. Vi har opsat mange varmepumper og olie/pillefyr omkring Nakskov og Nykøbing Falster, hvilket betyder at vi har meget af vores daglige gang der.