Alarm / overvågning

Aktiv Sikring er certificeret Alarm
og TVO (videoovervågning)


Vi udfører alle arbejdsopgaver inden for sikring området – inkl. alarm og overvågning.

Med et stigende antal indbrud og tyverier er der god grund til at sikre sine værdier. Skal du have sikret din bolig eller virksomhed, kan vi tilbyde dig alle former for alarm, video og adgangskontrol. Vi rådgiver dig, så du får den optimale løsning.

Vi kommer og installerer alarmen i din virksomhed eller privat og giver dig samtidig en grundig instruktion.

Du får de velkendte blå-alarmskilte på dine døre og vinduer. Det virker præventivt. Alarmen overvåges af vores døgnbemandede kontrolcentral.

Online-betjening:. Via mobil APP til vores JA-100 central, kan du bl.a. til- og frakoble alarmen, se status og se temperatur i huset . Du kan også se fotos fra alarmens fotodetektor.

Kontakt afdeling
Martin Hess
Telefon: 24 24 22 62
E-mail: mh@aktivel.dk

Aktiv Sikring – vi kommer gerne til et uforpligtende møde og giver forslag til løsninger på netop din opgave.

Abonnementsordning
Når du har fået opsat alarm eller overvågning, tilbyder vi en abonnementsordning, så du ved indbrud får en sms eller et opkald fra en lokal alarmcentral. Vi samarbejder med en godkendt alarmcentral, som vi gerne giver dig kontakten til.

Hvis alarmen går i gang, sender kontrolcentralen en vagt ud og forlader ikke stedet, før det er forsvarligt sikret igen.

Få ekstra tryghed med alarm og overvågning
Har du tidligere været udsat for indbrud eller forsøg på indbrud, kan et alarm system gøre din hverdag mere tryg. Ønsker du at vide mere om dine muligheder inden for sikring, kommer vi gerne ud til et uforpligtende møde hos dig, hvor vi gennemgår mulige sikringsløsninger. Vi er beliggende i Nakskov og Nykøbing F og servicerer hele Lolland og Falster.

Tyverialarm
En tyverialarm fra Aktivel & Sikring er tilpasset de mange og alsidige behov for sikring, som du og din virksomhed måtte have, samt eventuelle forsikrings- og bygningsmæssige krav. Derfor starter vi altid med en risikovurdering, som vi foretager i tæt dialog med dig som kunde.

Adgangskontrol
Adgangskontrolsystemer afløser i stigende grad almindelige nøgler. Med et adgangskontrolsystem fra os er det slut med bortkomne nøgler, og der vil fremover være fuld kontrol med, hvem der lukkes ind i virksomheden – hvor, hvornår og hvor længe.

Tågesikring
Et tågesikringsanlæg fra Aktivel & Sikring sætter en effektiv stopper for tyvens handlinger ved på få sekunder at lægge en tæt tåge ud i lokalet. Tågesikring begrænser skaderne og sikrer, at det daglige arbejde hurtigt kan genoptages.

ITV (videoovervågning)
Kameraovervågning øger medarbejdernes og kundernes tryghed. Det er samtidig dokumenteret, at kamera-overvågning virker præventivt i forhold til både tyveri og hærværk samt letter opklaringsarbejdet, hvis uheldet er ude.

Brandsikring
En brand kan i værste fald betyde lukning af en virksomhed. Derfor er en hurtig reaktion altafgørende. Et brand- og varslingsanlæg fra AktivSikring kan være med til at sikre, at en brand bliver opdaget hurtigt, og at skaderne dermed begrænses.

alarm-betjeningspanelalarm-rapporteringalarm-videoovervaagning