Energioptimering

Vi fokuserer på energioptimering!

Ønsker du at få bedre udnyttelse af dit varmesystem eller el installationer? Kan det være en god idé at få energirådgivning, så du kan få optimeret dine nuværende installationer med henblik på gode besparelser og bedre udnyttelse.

Ved energioptimering ser vi på:

  • Dit varmeforbrug
  • Dit el-forbrug
  • Dit vandforbrug

Viser det sig, at du bruger mere end gennemsnittet, går vi ind og rådgiver i de løsninger, som vil være aktuelle for dit behov. Dette kan være alt fra opsætning af et nyt varmeanlæg, solcelleanlæg, renovering af belysningsanlæg til opsætning af nye armaturer.

Energioptimering på vand og el

Vi har hos Aktiv EL professionelt personale inden for VVS og el, hvilket betyder at vi kan udføre en bred vifte af energioptimeringer på vandbaserede anlæg og elektroniske anlæg. I de fleste tilfælde kan vi med enkelte justeringer gå ind og få en bedre energioptimering af dit nuværende anlæg.

Hvilken løsning er bedst for dig?

Overvejer du at udnytte dine anlæg bedre? Så kommer vores energirådgivere gerne hjem til dig til et uforpligtende møde. Her vil vi gennemgå dit forbrug og herudfra komme med en løsning, som vil sikre dig energioptimering.

Vi servicerer ud fra vores hovedafdeling i Nakskov og afdeling i Nykøbing Falster med energioptimering af diverse anlæg. Bor du derfor på Lolland eller Falster, så hører vi gerne fra dig.